logo

Plan proljetne deratizacije na području Općine Farkaševac

Na temelju Odluke o proljetnoj deratizaciji na području Općine Farkaševac za 2021. godinu, a u cilju provođenja preventivno sanitarnih mjera zaštite ljudi, privrednih dobara i objekata, kao specijalizirana tvrtka sa stručnim kadrovima, uz garanciju kvalitete i kontrolu provedenih usluga deratizacije, tvrtka Škarda d.o.o. izvršit će proljetnu deratizaciju na području Općine Farkaševac kako slijedi:

  1. veljača 2021. – BOLČ, KABAL I DONJI MARKOVAC
  2. veljača 2021. – MAJUR, BREZINE, PRAŠČEVAC, ZVONIK, ŽABNICA I MAČKI
  1. veljača 2021. – IVANČANI I FARKAŠEVAC

Deratizacija će svakog navedenog dana započeti u 9,00 sati, a u slučaju lošeg vremena (oborine) prenosi se na sljedeći dan bez padalina. Rodenticidi koje Škarda d.o.o. koristi kod usluge deratizacije odobreni su listom Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske i imaju kumulatino antikoagulacijsko djelovanje(antikoagulant II gener). Vrlo su efikasni u suzbijanju glodavaca na području javnog zdravstva i komunalne higijene. MZRH stavilo ih je u promet i upisani su u registar biocidnih pripravaka. Nisu opasni za zdravlje ljudi i domaće životinje u količinama koje koristimo kod deratizacije. Aktivna tvar je bromadialon (0,005%), te denatonium benzoate (0,001%).
Kontakt osoba: Vedran Diktić 099/2642-897.

Oznake

Jedan odgovor na "Plan proljetne deratizacije na području Općine Farkaševac"

Željko
12 velj 2021

Oko mojeg imanja ima puno starih kuća, štagljeva gdje se nalaze legla glodavaca a tu ih nitko ne trguje pa dali mogu ja dobiti otrov za te objekte da postavim????

Ostavi komentar

Skip to content