logo

Povijesni dan za našu općinu – u Kablu počeli radovi na vodovodu Zagreb istok

Danas je povijesni dan za Općinu Farkaševac. Nakon najava o gradnji vodovoda ovog četvrtka u Kablu iskopani su prvi metri i počelo je postavljanje cijevi u sklopu Regionalnog vodoopskrbnog sustava Zagrebačke županije – Zagreb istok.

– Danas su krenuli radovi na vodovodu. To je vodovod o kojem već dugo pričamo, Zagreb istok, koji pokriva i naše područje. Radovi su počeli na području sela Kabal, radi se trenutno na magistralnom vodu, jer vodu dobivamo preko Vukšinca do Kabla gdje će biti postavljen i vodotoranj. Dalje će ići mreža po selima i svako domaćinstvo će dobiti vodu u svoju kuću i priključak besplatno. Domaćinstva koja se još nisu prijavila ovim putem bih molio da se prijave za priključak koji će kako sam rekao biti besplatan – rekao je načelnik Općine Farkaševac Dražen Draganić.

Za realizaciju besplatnog priključka potrebno je podnijeti Zahtjev za priključenje na javnu vodoopskrbu kod javnog isporučitelja vodnih usluga Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije d.o.o. na adresi: Poslovna jedinica Vrbovec, Kolodvorska ulica 29, 10340 Vrbovec.

Ostavi komentar

Skip to content