logo

Tvrtka “Benzin Perić” pokazala interes za ulaganjem u Farkaševcu

Na 19. sjednici Općinskog vijeća Općine Farkaševac načelnik Općine Dražen Draganić upoznao je vjećnike s pismom namjere koje je stiglo u općinu od privatnog poduzetnika Mile Perića iz Ljubuškog koji ima svoju tvrtku „Benzin Perić“ u Trogiru. Želja investitora je gradnja benzinske crpke, praonice automobila, trgovine auto dijelova i ulja, kafića, pizzerije  i malonogometnog  igrališta s umjetnom travom.

U pismu namjere stoji:

Poštovani,

voljni smo vam ponuditi investiranja u vašu zajednicu u cilju oplemenjivanja prostora benzinskom postajom koja bi olakšala posao vašim mještanima i poljoprivrednicima uz dostavu goriva po povoljnim cijenama. U sklopu navedenog prostora nalazio bi se kafić i trgovina uz asortiman povoljnih cijena auto dijelova i ulja. Nalazila bi se također autopraonica i pizzeria. Uz benzinsku postaju ponudili bi i malonogometni teren s umjetnom travom. Ukoliko ste zainteresirani za našu ponudu očekujemo vaš poziv.

– Smatram da bi takvih investitora trebalo privući što više, a ovo sve što nam investitor nudi da nam napravi u općini nedostaje -ističe načelnik Draganić.

Lokacija gradnje tek bi se trebala utvrditi nakon razgovora s investitorom, mada su planovi da se investicija radi pored novosagrađenog  parkirališta.

Ostavi komentar

Skip to content