logo

Udruga umirovljenika podijelila poklon pakete svojim članovima – sredstva osigurala Općina Farkaševac

Udruga umirovljenika Općine Farkaševac danas je svojim članovima podijelila poklon pakete.


Ova udruga djeluje godinu i dva mjeseca i broji pedeset članova. Osnovana je na inicijativu Ivana Gotića koji je i predsjednik, Ljerke Jakopčević te načelnika Općine Farkaševac Dražena Draganića.

Za poklon pakete svojim članovima, udruga je sredstva osigurala prijavom na natječaj koji je Općina Farkaševac raspisala za udruge koje djeluju na području općine.

– Dobili smo putem natječaja pet tisuća kuna i za ta sredstva smo uzeli poklon pakete. Pakete ćemo podijeliti našim članovima dok ono što će biti viška podijelit ćemo najugroženijim stanovnicima s našeg područja. Ovi poklon paketi su pokazatelj našim članovima da unatoč korona virusu nismo stali s našim aktivnostima – rekao je Ivan Gotić predsjednik udruge.

Podsjetimo umirovljenici s područja Općine Farkaševac dobili su i božićnice. Pravo na božićnice ostvarilo je 340 umirovljenika s područja Općine, a za tu namjenu u proračunu Općine bilo je osigurano 58.100,00 kuna. Na brizi za umirovljenike s područja Općine, načelniku Draženu Draganiću zahvalio je tajnik udruge Marinko Kostiha.

– Svi članovi će dobiti poklon paket u iznosu od 100 kuna, a tu se nalaze najpotrebnije stvari u svakom kućanstvu ulje, šećer, sol, sok i ostale namirnice. Nadam se da će naši članovi biti zadovoljni jer s ovom situacijom s koronom nismo mogli organizirati izlete -kazao je Kostiha.

Ostavi komentar

Skip to content